BIO. FILM. TV.

Nyheter från film- och TV-världen.

Film är bäst på bio - #1

Publicerad 2013-09-06 17:29:21 i Film,

Varje fredag är det premiär för ett flertal nya filmer på biograferna - denna veckan ser vi en massa olika genrer komma upp på skärmarna. Däribland hittar vi ett historisk drama, en skräckfilm, en thriller och en animerad uppföljare. Kanske någon av stilarna passar just dig? Här nedan hittar du mer information om de olika filmerna samt länkar till trailers så att du kan få ett hum om hur filmerna ser ut. För visst är det så att film är bäst på bio! Vilken film tänker du se?
 
The Conjuring (1 timme 52 minuter)
Kolla på trailer!
Ed och Lorraine Warren, världsberömda utredare av övernaturliga händelser, kallas in för att hjälpa en familj som terroriseras av mörka krafter. I familjens hus mitt ute på landsbygden blir Warrens tvungna att utmana en stark demonisk kraft och blir då indragna i det otäckaste fallet de någonsin skulle komma att råka ut för.
Emperor (1 timme 45 minuter)
Kolla på trailer!
En gripande berättelse om de relationer som uppstår mellan fiender i krig. Emperor är ett drama som berättar en historia baserad på verkliga händelser, om de modiga och hemliga rörelserna som skapade fred i efterkrigstidens Japan.
Paranoia (1 timme 46 minuter)
Kolla på trailer!
Thrillern handlar om ung man som nyligen blivit anställd av ett stort framgångsrikt företag får plötsligt en befordran. Men enbart för att hans chef vill att han skall spionera på sin chefs gamla mentor som sitter på hemligheter värda miljarder. Filmen hade smygpremiär redan i onsdags.
Smurfarna 2 (1 timme 45 minuter)
Kolla på trailer!
Ett kärt återseende – Smurfarna är tillbaka! Denna gång tar äventyret plats i Paris. Smurfarna tar hjälp av sina mänskliga vänner för att befria Smurfan som blivit kidnappad av Gargamel eftersom hon vet hur man kan fövandla Gargamels senaste onda skapelser ”Busar” till riktiga smurfar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv